×

Waarschuwing

Assign the component VirtueMart to a menu item
 

Spray brandblusser Universeel,  Pro-line Indoor & Outdoor Glow in the Dark
De Prymaxx Pro-line  spray brandblusser die 5 jaar keuringsvrij , licht in gewicht en compact met één hand door iedereen te bedienen is, blust de...Spray brandblusser informatieBekijk de demo video

  • Blust beginnende brand in enkele seconden.
  • Geen of minimale schade.
  • Milieuvriendelijk, recyclebaar.
  • Biologisch afbreekbaar.
  • Europese Norm (NEN) de EN 3-7
  • Beschikt over het Rijkstypekeur.
  • Glow in the Dark etiket voor goede zichtbaarheid in het donker.
 brandblusser, brandblussers, spray brandblusser, onderhoudsvrij, Spray brandblusser Prymaxx, zowel een Outdoor brandblusser voor in uw bedrijfswagens, vorstvrije brandblusser voor in uw auto, camper ,caravan, boot en de Indoor brandblusser voor op kantoor ideale brandblusser voor beginnende branden, vet brandblusser, iedereen kan blussen.

Prymaxx spray brandblusser

Laatste Nieuws

Eerste THV trainingen zijn gepland

Na een periode van voorbereiding hebben we de eerste Thuishulpverlener trainingen gepland staan in Emmen. De THV training is de BHV training maar dan voor thuis. Kijk op https://mdosafety.nl/opleidingen/thv voor meer informatie.

Officiële certificering Brand en ontruiming

Afgelopen week heeft Manuel de instructeursopleiding BFR3: Brand en plaatselijk Incidentmanagement van de Cibot met succes afgerond. Dit betekend dat wij op korte termijn zelfstandig gecertificeerde brand, ontruiming en communicatie trainingen kunnen gaan verzorgen volgens de Cibot certificeringen.

Voor de zomer nog leren reanimeren?

Voor de zomer nog leren reanimeren? Bij voldoende deelname starten wij op korte termijn in Emmen met een reanimatie opleiding. Deze opleiding duurt slechts één dagdeel en kost slechts 45 euro per persoon.  Tijdens deze cursus leert u hoe u een circulatiestilstand kunt herkennen en hoe u dan moet handelen. Ook verslikking en stabiele zijligging komen aan de orde en als bonus leert u ook hoe u een kind kunt reanimeren. 

 

Meld u hier aan voor de reanimatie opleiding

Wij zijn NIBHV gecertificeerd

De aanvraag van de NIBHV instructeurscertificering is goedgekeurd. We mogen nu dus ook NIBHV opleidingen verzorgen. Zoekt u een NIBHV opleiding neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

MDo Safety is officieel van start

Vandaag is MDo Safety officieel ingeschreven en daarmee officieel een feit. Wij staan graag voor u klaar op het gebied van veiligheidsopleidingen. Zoekt u een instructeur of een volledige training? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Stel uw vraag.