THV. De Thuis Hulp Verlener is een training waar je leert hoe je je huis veiliger kan maken op het gebied van brandpreventie en eerste hulp.  Sommige mensen hebben wel een blusdeken of brandblusser in huis maar weten veelal niet hoe je er mee moet omgaan bij een brand. En die brand hoe voorkomen we dat die gaat ontstaan? Wat als de buurman, Je moeder of misschien zelfs je kind onwel wordt en gereanimeerd moet worden, wat doe je dan? Kun je dan echt helpen?

De THV training is de BHV training voor de thuis situatie. We leren onder andere

Preventie

- Hoe verklein ik de kans op een woningbrand door simpele maatregelen te nemen.

Iedereen is verplicht een ander in nood te helpen maar weet u wat u het beste kunt doen als iemand gevallen is of iemand die op de grond ligt en het is niet duidelijk wat er is gebeurt? Een opleiding EHBO helpt u beter in te schatten wat u wel en niet kunt doen.

Om een eenmaal behaald diploma geldig te houden dient men de stof periodiek te herhalen. dit geld voor alle opleidingen. In een herhalingsles zullen basis handelingen opnieuw beoefend worden en zal er een extra diepgang worden aangeboden in de geleerde lesstof.Uiteraard kan MDo Safety ook deze vervolglessen aanbieden. Neem contact met ons om om uw wensen te bespreken.

Hier komt info over de opleiding Bedrijfshulpverlening (BHV)

Laatste Nieuws

Eerste THV trainingen zijn gepland

Na een periode van voorbereiding hebben we de eerste Thuishulpverlener trainingen gepland staan in Emmen. De THV training is de BHV training maar dan voor thuis. Kijk op https://mdosafety.nl/opleidingen/thv voor meer informatie.

Officiële certificering Brand en ontruiming

Afgelopen week heeft Manuel de instructeursopleiding BFR3: Brand en plaatselijk Incidentmanagement van de Cibot met succes afgerond. Dit betekend dat wij op korte termijn zelfstandig gecertificeerde brand, ontruiming en communicatie trainingen kunnen gaan verzorgen volgens de Cibot certificeringen.

Voor de zomer nog leren reanimeren?

Voor de zomer nog leren reanimeren? Bij voldoende deelname starten wij op korte termijn in Emmen met een reanimatie opleiding. Deze opleiding duurt slechts één dagdeel en kost slechts 45 euro per persoon.  Tijdens deze cursus leert u hoe u een circulatiestilstand kunt herkennen en hoe u dan moet handelen. Ook verslikking en stabiele zijligging komen aan de orde en als bonus leert u ook hoe u een kind kunt reanimeren. 

 

Meld u hier aan voor de reanimatie opleiding

Wij zijn NIBHV gecertificeerd

De aanvraag van de NIBHV instructeurscertificering is goedgekeurd. We mogen nu dus ook NIBHV opleidingen verzorgen. Zoekt u een NIBHV opleiding neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

MDo Safety is officieel van start

Vandaag is MDo Safety officieel ingeschreven en daarmee officieel een feit. Wij staan graag voor u klaar op het gebied van veiligheidsopleidingen. Zoekt u een instructeur of een volledige training? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Stel uw vraag.